Az első klubnap Lőrincen !

Posted on 2010. március 27. Szerző:

0


Ijesztgettek, de nem jött össze. Mintha a meteorológia összefogott volna a hétvégi szabadtéri rendezvények ellen, rossz idővel, esővel fenyegetve.

Nem így volt és a bátrak elég sokan voltak: szerencsére eljöttek gyakorolni, játszani, versenyezni – szép számmal.

A teljes program tagoknak 4.000 Ft volt, amely tartalmazta az ingyenes 25 perces golfklinikát, 1 kosár (50 db) range labdát, a 9 szakaszos versenyen való részvételt, a par3-as pályákon való gyakorlást, a troley használatát és a 3 fogásos ebédet. Természetesen a verseny után mindenki szabadon játszhatott tovább a pályákon….

Teljes üzem volt a nyári konyhán, egy igazán finom gulyás leves készült, kemencében sült túrós csusza és 5 féle rétesből lehetett választani 1490 Ft-ért a tagok nem golfozó vendégeinek, kísérőinek. Méltányos ár, nem? Külsős vendégek, érdeklődők 1790 Ft-ot fizettek ugyanezért a menüért.

Ezen a napon a tagok hozhattak magukkal 2-2 vendéget, az összes, tagoknak járó kedvezménnyel.
Szóval érdemes ismerni valakit, aki itt tag…

A verseny a kiírásnak megfelelően shut gun starttal indult és ennek megfelelően a versenyzők szinte egyszerre fejezték is be. A verseny lényege a szezon eleji Hcp felmérése, majd dokumentálása volt.
Voltak akik a Hcp-jüket meg tudták játszani, voltak olyanok is, akiknek van még mit javítani – de hiszen ez volt a célja a versenynek.

A golfszezonban minden hónap első hétvégéjén lesz klubnapunk, hasonló feltételekkel, amikor Hcp javító, karbantartó versenyt tartunk, amelyre kezdőket is várunk -54-es Hcp-től.

Gyors visszatekintéssel, egy tökéletesre sikerült klubnapot tudhatunk magunk mögött, ahol mindenki jól érezte magát.

Hamarosan folytatjuk, már a következő hétvégén a Húsvét Kupával, majd az azt követő héten sor kerül a Tunisian Camel Trophy versenyünk hazai visszavágójára.